Vraag uw bouwkundige aan

Aanvragen

Bouwtechnische keuring voor u

Een bouwkundige keuring is van belang bij de aankoop en verkoop van uw woning. Met een bouwkundige keuring voldoet u aan uw onderzoeksplicht als koper en informatieplicht als verkoper van de woning. Een bouwkundige keuring geeft u inzicht in de staat van de woning.

Bouwkundige van Bouwinspecteurs Nederland

Onze bouwkundig specialist bezoekt de betreffende woning en bekijkt alle bouwkundige aspecten van de woning. De bevindingen worden vermeld in een rapport. Ook kunnen onze bouwkundigen u voorzien van advies wanneer u bijvoorbeeld van plan bent om de woning te verbouwen.

Complete bouwkundige keuring 

Een bouwkundige keuring geeft u inzicht in de staat van de woning. In een bouwkundig rapport worden eventuele bouwkundige gebreken vermeld met de daarbij behorende kostenpost om dit gebrek te herstellen. U kunt bij ons terecht voor de volgende keuringen:

Wanneer u een aanvraag indient op een werkdag dan voeren wij de bouwkundige keuring binnen 24 uur uit.

Direct een bouwkundige keuring aanvragen

Bouwkundig rapport

De bouwkundig specialist legt de bevindingen over de staat van de woning vast in een bouwkundig rapport. Hierin legt de bouwkundige de gebreken en de vermoedelijke herstelkosten vast. Wij inspecteren o.a. de volgende bouwonderdelen:

Vandaag nog een bouwkundige keuring aanvragen